Friday, May 7, 2010

aLaHai beDaH~

JALAN-JALAN CARI BARANG

ASSALAMMUALAIKUM SELAMAT PAGI,PETANG,MALAM!!!!
hari ini adlh hr jumaat.. ye2 ak tau korg tau hr ni hr per.. tp sje jer nk igt kn kpd mereka yg x igt bhawa hr ni hr jumaat... ye lh kn lg2 yg dh lme x mnjejak kn kaki ke sklh.. msti lpe hr ni hr per.. btl x?? alh malu2 plk nk ngaku.. x pe3.. ak fhm.. ok tgk tjk ats tu blh... sbnrnya x de kne mgena pn dgn ap ak nk tlis.. sje jer bg tjuk tu sbb dh x de idea nk ltak tjuk per.. wa3.. blh tima kn alsn ak tu.. alh tima je lh.. ok2.. suka korg r nk tima ke x.. ad ak kisah.. x kn.. ha9.. orait hr ni ak nk cte td ak br jer blk dr shopang shopping.. hu8.. alhai bkn ny ske2 doh nk shpping ni.. ni sume sbb ak nk g smbg study r ni.. mcm2 x beli ag ni bju r, pencil boz r, lip blam, baldi, gayong, ap tu ag ha bju brkolar lengan pnjg, stokin ag.. adush byk nyer x beli ag.. so td kuar r g beli kn3.. korg tau ap jd.. ak khusyuk2 cri bju tu tp ap yg ak nmpak bju tidur tu.. ha9.. last2 bkn ny beli bju brkolar lengan pnjg tu tp beli bju tidur.. wa2.. len ak cri len ak dpt.. tp td ak beli gk r ap tu baldi, gayong.. hmm tu je r hr ni ak beli.. ak msih geram ni bju brkolar lengan pnjg tu x jmpe2 ag.. pnt ak cri.. time ak x nk brlambak brlonggok2 kt mne2.. ble ak nk cri jer sume x de.. lesap.. sje jer r tu penjual2 tu nk sorokkn tu.. ha9 x psl2 pnjual yg kne mrah.. alh x pon ni msti ad yg dh beli borong sume ny.. ngda2 r.. ok2 ak dh mula nk slh kn org plk.. hu8.. alh cm ni korg.. ak dh ad ag 2 hri nk beli sume2 brg tu.. aiyo.. x pe3.. esk klu jd r nk g pkns bangi cri kt sne plk.. ha lpe plk ak x cri kst sukan ngn kst kulit ag.. alh byk ny x beli ag.. pressure ni.. aiyo ma~ eh spe rjin jom tmn ak g beli sume2 brg tu.. hu8..




* ni ha die bju yg ak beli.. see3 ad gmbr mickey.. comel kn.. ha9



P/S: risau byk brg x beli.. dh sasau dh ak ni..

2 comments:

  1. Haha,
    biase lah tu.
    Last time i was looking for wedges but end up buying a pair of high heels.
    ;ppp

    Lumrah pompuan kot.
    Ahaks.

    ReplyDelete