Sunday, May 22, 2011

CONTEST MIMIK MUKA "RAPLAH"



ha! ha! nampak tak tu.. banner kat atas tu nampak tak.. tengok situ aku nak join contest ni.. mne lah tau menang kan.. hahah.. 

jadi aku mempertaruhkan mimik muka ni jeng jeng

ha tu die kat tengah tu aku lah. muka dok tension dengar syarahan



P/S: anda mao join sila KLIK


Sakit hati kan

ha nampak kan hari ni jer 2 entry aku wat. sebenarnya nak wat entry pasal upu tadi jer.. eh tetbe terdapt lak topik baik punya. baru jer dapat tadi. panas lagi dari ketuhar FB. GERAM + SAKIT HATI punya pasal aku nak sangat2 wat entry ni.. ni sume sebab si polan ni (nama terpaksa dirahsiakan takut mengaibkan). penah tak korang tengah tak tau pape tetbe kene serang bagai. siap sound lagi. ha ap perasaan korang time tu.
geram cam muka ni kan? kan? kan?

ada ker patut aku yang tak bersalah ni kene sound direct punya dengan si polan tu. eh sakit tol jiwa aku.. nasib baik bukan sound2 depan2 aku. kalau tak memang mandi air hujan colorox lah. geram betul. boleh pulak ko sound aku tanpa sebab. memang jiwa sakit lah ko ni. tak leh tengok orang senang. dah tak suka aku dari kawan remove jer lah. nak kejam block terus. spe setuju sila angkat tangan cam saya~ ahhaah.. ok2 serius balik. kalau la korang kat tempat aku apa korang wat yer. tadi aku cam nak sound si polan tu, tapi fikir2 balik baik aku biarkan jer. mood aku dah lah tengah happy boleh pulak die spoilkan.. siotkan orang cam tu. he~


P/S: aku masih tak faham ada orang yang camtu. nampak sangat tak ikhlas berkawan.. podah 

Tolong Nasihatkan Saya.

NASIHAT ITU PENTING


mari hari ni kita saling berkongsi senyuman.. :)) hoho. ok tadi aku baru jer selesai buat permohonan fasa 2 upu. tapi ada sikit aku dah poning2. yelah sebenarnya niat hati ada nak apply kat UMS. dekat SABAH ok. ulang kembali SABAH. acctually aku memang teringin nak belajar jauh2. bukan apa selama ni asik dapat dekat2 jer. nak juge merasa belajar jaoh2. yelah kan rasanya nak belajar dekat luar negara tak mungkin kot. kalau ada pon mungkin tipis jer peluang tu. tapi kan kan kan parents aku cam tak kasi aku belajar jaoh2. macam mana erk? lagi pon aku takut tak dapat Universiti dekat2 sini sebab result pon tak berapa nak bagus. jadi aku amat memerlukan pandangan anda semua. ADAKAH AKU PATUT AKU APPLY UMS??



PILIHANPROGRAM PENGAJIAN
Pilihan 1: UiTM - EE02 PERAKAUNAN
Pilihan 2: UUM - UE02 SARJANA MUDA PERAKAUNAN DENGAN KEPUJIAN
Pilihan 3: UM - ME02 SARJANA MUDA PERAKAUNAN
Pilihan 4: UPM - PE02 BACELOR PERAKAUNAN
Pilihan 5: USIM - QE02 PERAKAUNAN
Pilihan 6: UTM - TE02 PERAKAUNAN
Pilihan 7: UMT - GE02 SARJANA MUDA PERAKAUNAN
Pilihan 8: UniSZA - DE02 PERAKAUNAN

ni senarai permohonan upu aku





P/S: mari bantu saya. jangan malu2 berikan pendapat anda