Saturday, November 20, 2010

sY baHagia.. aNda bgaiManA

ASSALAMMULAIKUM

wah hr ni 20/11/2010 ak skli lg dgn bhagia n riang ria ny brjln2 dgn kengkwn.. kli ni port men boling ngn g pntai morib.. acctually mls nk tlis pnjg2... korg tgk jer lh gmbr



ok ni ak kt boling ngn cik hawa..
gmbr goyg sbb boling tgh gegar time tu..



ha ni kt pntai morib..
sblh pokok pn jd lh..
amcm ad gaya model di tepi pokok x??(smbil angkt2 kening) haha


ap ni tetbe trselit gmbr ngn bdk bucuk ni..haha..
smpt lg dating ok..


ni kt posing kt pondok cntik ok..
muka bhagia cik fifa, cik jaja, cik aida, cik hawa dan juga saya..
wlau hakikat dh letih..



perbincng nk posing cm ne sbnrny..




terkenang kn awk lh (tipu jer) hahah



last pose..
kami ttp brsama wlupon slalu brjauhan..


P/S: cuti nnti kte kuar ag.. ble erk?? persoalan ny (ayt top korg)... tercari2 mne gmbr cik hanim..

Thursday, November 18, 2010

HOPEFUL


mls nk cte pnjg..




sadarkah kau kasih kelakuan kamu
sungguh sangat menyiksa aku
padahal ku beri apa yang kau mau
tapi kau tak mengerti aku

sakitnya hatiku dengan semua caramu
bila kau terus begini nanti ku bisa pergi

aku mohon sayangilah
diriku di dalam hidupmu
dan kamu jangan kasar-kasar lagi
dengarlah pujaan hati

aku mohon mengertilah
kita jangan bertengkar lagi
hadapi semua dengan dingin hati
dengarlah pujaan hati

aku mohon mengertilah
kita jangan bertengkar lagi
hadapi semua dengan dingin hati
dengarlah pujaan hati

P/S: hobi masa lapang

HaMik ko!!


ASSALAMMUALAIKUM

petang yg mgantuk.. he~ td abs kls trus cll pn ibu suh amik.. nk blk lah ap ag.. dh kn ak x blk ad lh suara2 sumbg di blkg di dpn kata smh dkt pn x nk blk.. ak blk korg bsing.. ak x blik korg bsing.. sibuk lh korg.. jaga tepi kain baju sluar korg lah.. jgn nk busybody psl ak.. hahaha.. jhat dh ak skg.. ni nk cte psl time msuk2 jer sem 2 teacher ak dgn baik hati ny bgtau bhwa sbjek english ni ad tugasan.. hish.. btapa kejam ny.. bg lah kami rhat.. sem 1 dh srabut fkir psl muet.. now plk nk fkir psl assgmnt len plk.. ad ekr ptt kne wt psl promotion product, event ke whtever lh kn.. itu ak x ksh.. tp yg wt kpala srbut.. ad ke ptt ktorg tiap kali kls english tu kne wt laporkn smpi mne dh wt.. pstu siap kne kritik dgn jaya ny.. skit jiwa fkir.. msuk ni dh 2 kli draft ktorg kne kutuk.. buuuu.. bkn stkt group ak jer.. group len pn kne tempias yg sme.. hey ktorg dh x than lh.. rse cm x nk wt lh.. mood excited dh merundum dgn sbaik ny.. dh lh dgn group ak yg sorg tu mcm nk x nk jer krjasama ngn ak.. sume nk wt sndri tnpa bncg.. ap ni?? ko fkir ko sorg jer ke nk mrkah.. ble ak tye ko wt bodoh jer.. hey fkir ak ni hiasan jer ke dlm group ko.. klu ko dh bgs sgt ko ckp je lh teacher ko x nk ad group2 ni.. ko nk wt sndri.. stupida.. damn it.. benci ak.. hamik ko.. ak skg dh stress thap kuasa 40.. dh x sggup ak nk than lg.. x sbr ak nk abs kn assgmnt ni.. pastu ak blh wt kjer yg lect len bg dgn aman.. hu~



ni lah akibt ny klu ak dh stress.. blh mati tgh jln tau


P/S: plis lah bg krjasama.. ni kjer group lh.. bkn krja prsendirian ok..

Wednesday, November 17, 2010

princess of tennis


ASSALAMMUALAIKUM!!

yeha sy brjaya update blog skli lg.. syukran YA RABBI!! he~ ok tetbe jer ptg2 ni sblm nk blik matrik ak gatal2 tgn nk update blog.. ha see tjuk tu.. ak sbnr ny nk cte psl tennis.. sbnr ny ak dh lme tringin & mgidam nk main tennis tu.. tp x de kesemptn.. yelh mne nk dpt kn gelngang tennis di desa yg indah ini.. he~ so dgn paksa rela ny trpksa lh pendam kn.. ble jer dpt msuk matrik ni ak rse truja jer ble tgk ad gelangang tennis.. yeha sonok ny (dlm keadaan melompat2) teruja2.. tp kn awl2 sem 1 ak x men.. tp ble tggl smnggu jer lg mgdap kuliah tetbe jer time koko lect bg main ikt ske.. ap lg ak pn nk lh test2 men tennis.. sumpah seronok tp agk pyh lh nk men kn.. bkn ny reti sgt.. berlgak jer lbih.. alhamdulillah sem 2 ni ak mkin truja utk trun ke gelangang tennis.. di sebabkn raket di taja oleh matrik trpksa lh menanti lect buka stor altn sukan.. huhu.. tragis ble 1 hari tu lect x bkk.. pny lh smgt nk men last2 x bkk lgsg.. oh ak hampa(mcm x dpt aiskrim) haha.. smlm time dlm prjlnan nk blik ak cte kt en ayah yg ak ptg2 men tennis.. muka teruja jer brcerita.. tetbe en ayah kte die ad raket tennis.. wihaa.. ak pn ap ag dgn muka mgharap + teruja mintk kt en ayah bg raket tennis die tu.. alsan ak biar nnti ak blh main tnpa sktan.. klu bab bola tennis tu bnda kocik jer.. kt koop mrgkap mini supermarket kt matrik ni ad brlmbak.. agpn membe2 ad.. ap lg pnjam lh.. ap gne kwn klu x digunakan(muka jahat) hahaa..ckup stkt ni



bhagia tgk kwn ak nk pkul bola.. dh cm men badminton tu..


kami lah princess of tennis..

Tuesday, November 16, 2010

saYanG aNda



ASSALAMMUALAIKUM!!

skli dh update.. pasti nk update sume lh.. haha.. ok yg ni nk cte psl hr tu mlepas kn rndu dendam (ayt mlmpau) trhadap kwn2.. dh lme x jmpe dorg.. so hr tu pakat2 jmpe dorg.. x jauh pn tmpt prjmpaan... jmpe kt pantai morib jer.. so ap lg mula lh wt potret kenangan ni.. mcm2 gmbr lh amik.. so tgk je lh








P/S: sy mmg syg korg..


TraVeL SABAH

ASSALAMMUALAIKUM!!

hai cik adik, cik abg, cik akk, mkcik pkcik cpt2 tgk ak dh mula nk update blog ni.. he~ tetbe dlm kmlsan ni ak pksa diri update blog..ok tgk tjuk. ye hr tu time cuti sem ak g holiday ke sabah brsama fmily tercinta.. sumpah seronok.. mcm2 ad.. hehe.. ktorg g 3 hrbln smpai 9 hrbln sptutunya.. tp ak kne blik awl... ak blik 7 hrbln.. tp x per smpat gk mrayau ke kota kinabalu.. pegi kundsang sbb nk tgk gunung kinabalu, pstu g pulau2 yg ad.. tp bese lh klu nme ny pn sabah plik2 lh kn nme2 ny.. pulau yg ak g tu nme ny pulau manukan, pulau sapi, lg 1 pulau ak x igt.. haha.. k lh ak mls nk cte pnjg2.. ap kate korg tgk jer lh gmbr2 yg smpat ak upload ni..























P/S; dh trasa cm model kt sne.. yelh mne2 pn amik gmbr.. x lps pluang pny lh.. pape pon enjoy.. pasni dpt income lbih rse ny nk travel mne yer?? haha

Monday, November 1, 2010

Macam biasalah

ASSALAMMUALAIKUM

goood morning u all.. pepgi ni terasa nk mengupdate blog ler.. sbnrnya ak tgh cuti sem ni.. aih pyah btl klu duk matrik ni.. cuti sem x sme ngn org len.. time ak cuti time tu lh bdk U bdk sklh sume exam.. org yg bekerja mmg lh dorg kne kjer wlupon bdk2 sklh cuti.. hu bosan tau ngak (kn dh keluar slang endon di situ) mao ny x bosan ap jer yg blh d wt.. nk lepaking dgn kwn2 pn sume rmai yg kt U ngn smbung form 6.. sbr jer lh kne duk rmh.. jadi ny ble ak ni dh duk rmh mula lh kne wt tugas mse ak brcuti lps SPM tu.. huwa.. kne lh kuarkn skill memasak, mengemas dan pelbagai lh kn.. wah x sgka msih hbt seperti dulu.. hahaha.. acctually mggu ni hujan jer.. hmm lg lh bosan kn pyh ler nk kuar.. aih tp ak x sbr dh nk tggu esk.. ye sy akn ke sabah utk pertama kali ny.. dan first time jua menaiki belon (kapal terbang ok) teruja rse ny.. tp excited2 un mls gk nk mengemas brg nk bwk ni.. hahah.. pemalas nya ank dara ni.. heheh.. disebabkn terlalu bosan, jd hr ni ak dh wt list aktiviti ak nk wt.. ok sila lihat senarai ini:

1. kemas rumah
2. bsuh + sidai baju
3. masak betul2
4. pergi shopping sebentar
5. kemas baju nak pegi sabah & blik ostel
6. on9 fb + check blog (perkara wajib)
7. jln2 kt pantai rse ny ( x pasti lg)
8. mengacau org ( itu perlu)
9. tgk tv
10. tido (wajib uh)


ha see 10 perkara tu nk wt.. hahaha.. tp ak tau ak mampu.. hua2.. ok tu jer lh rse ny nk di coret kn kt sni..



musim hujan skrg tp ak rse gmbr ni psl salji..
keh3.. x de motif un


P/S: yes!! dh nk g sabah.. selamat tggl syg2 ku di semenanjung



SHOWING YOUR LOVE

saya dan dot dot




assalammualaikum

hr ni sje jer nk mengupdate blog.. tetbe jer mood mengupdate blog dtg.. aplg mri2 kte update.. ha nk tau ap motif gmbr di ats.. ha sbnr ny an hr tu time kluar date ak ad ajk sy pny pacar dgn kwn sy utk sme2 mendaki dan mguasai bukit jugra.. melampau plk smpai nk mguasai.. hahah... tp ktorg x jd pegi dgn bebrpa sbb dan munasabab.. ok korg bca sbb2 kt bwh ni

1. ak mmg mls nk pegi
2. tiada kerajinan
3. kemalsan mlmpau2
4. cuaca yg kehujanan spnjg hr
5. mood brada d rumah
6. nk kuar knderaan x de
7. fkir lh sndiri [gurau jer :))]

hehe.. sory ye syg ku dan membe ku syg.. sbnr ny mmg mls nk kuar lh.. bkn x nk lepaking dgn korg tp ni ha jin mls dh smpai.. slah kn jin malas tu. kasi boo sme die.. haha.. tp acctually mmg btl2 nk mntk maaf yep.. sori3 (bca dgn nada menyanyi lgu super junior ok) haha.. pape pon korg i'm still love u.. muah3 peluk cium utk korg.. hahah.. utk membe sjer yer.. yg utk syg lg sorg tu.. flying kiss jer ckup.. wakaka.. ok2 serius kmbli.. sbnr ny mmg trigin nk menawan bukit jugra tu tp ble erk.. tggl esk jer ak ad kt semenanjung.. tp klu kuar esk kn.. tkt puan ibu mrah pule.. haiya.. x per klu puan ibu kasi kuar jom kte melepak2 di pinggir pantai.. heheh.. tp2 kne tgk juge klu incik ayah x gune kn kete.. blh lh sy kuar dgn senang dan lenang.. hahah.. pape pon i will roger2 whai kamo2 yg di sygi ok..


P/S: sy sude mao pegi ke sabah lusa tp sy msih mls nk kms bju utk ke sne.. anyone can help me?? :))



WILL ALWAYS LOVE U!!