Wednesday, November 17, 2010

princess of tennis


ASSALAMMUALAIKUM!!

yeha sy brjaya update blog skli lg.. syukran YA RABBI!! he~ ok tetbe jer ptg2 ni sblm nk blik matrik ak gatal2 tgn nk update blog.. ha see tjuk tu.. ak sbnr ny nk cte psl tennis.. sbnr ny ak dh lme tringin & mgidam nk main tennis tu.. tp x de kesemptn.. yelh mne nk dpt kn gelngang tennis di desa yg indah ini.. he~ so dgn paksa rela ny trpksa lh pendam kn.. ble jer dpt msuk matrik ni ak rse truja jer ble tgk ad gelangang tennis.. yeha sonok ny (dlm keadaan melompat2) teruja2.. tp kn awl2 sem 1 ak x men.. tp ble tggl smnggu jer lg mgdap kuliah tetbe jer time koko lect bg main ikt ske.. ap lg ak pn nk lh test2 men tennis.. sumpah seronok tp agk pyh lh nk men kn.. bkn ny reti sgt.. berlgak jer lbih.. alhamdulillah sem 2 ni ak mkin truja utk trun ke gelangang tennis.. di sebabkn raket di taja oleh matrik trpksa lh menanti lect buka stor altn sukan.. huhu.. tragis ble 1 hari tu lect x bkk.. pny lh smgt nk men last2 x bkk lgsg.. oh ak hampa(mcm x dpt aiskrim) haha.. smlm time dlm prjlnan nk blik ak cte kt en ayah yg ak ptg2 men tennis.. muka teruja jer brcerita.. tetbe en ayah kte die ad raket tennis.. wihaa.. ak pn ap ag dgn muka mgharap + teruja mintk kt en ayah bg raket tennis die tu.. alsan ak biar nnti ak blh main tnpa sktan.. klu bab bola tennis tu bnda kocik jer.. kt koop mrgkap mini supermarket kt matrik ni ad brlmbak.. agpn membe2 ad.. ap lg pnjam lh.. ap gne kwn klu x digunakan(muka jahat) hahaa..ckup stkt ni



bhagia tgk kwn ak nk pkul bola.. dh cm men badminton tu..


kami lah princess of tennis..

2 comments:

  1. wah..pandai ye bermain tennis..bleh jadi maria sharapova..:)

    ReplyDelete
  2. hahaha..
    br bljr men..
    sbnr ny yg btl bantai jer..
    x tau sgt pn

    ReplyDelete