Thursday, November 18, 2010

HaMik ko!!


ASSALAMMUALAIKUM

petang yg mgantuk.. he~ td abs kls trus cll pn ibu suh amik.. nk blk lah ap ag.. dh kn ak x blk ad lh suara2 sumbg di blkg di dpn kata smh dkt pn x nk blk.. ak blk korg bsing.. ak x blik korg bsing.. sibuk lh korg.. jaga tepi kain baju sluar korg lah.. jgn nk busybody psl ak.. hahaha.. jhat dh ak skg.. ni nk cte psl time msuk2 jer sem 2 teacher ak dgn baik hati ny bgtau bhwa sbjek english ni ad tugasan.. hish.. btapa kejam ny.. bg lah kami rhat.. sem 1 dh srabut fkir psl muet.. now plk nk fkir psl assgmnt len plk.. ad ekr ptt kne wt psl promotion product, event ke whtever lh kn.. itu ak x ksh.. tp yg wt kpala srbut.. ad ke ptt ktorg tiap kali kls english tu kne wt laporkn smpi mne dh wt.. pstu siap kne kritik dgn jaya ny.. skit jiwa fkir.. msuk ni dh 2 kli draft ktorg kne kutuk.. buuuu.. bkn stkt group ak jer.. group len pn kne tempias yg sme.. hey ktorg dh x than lh.. rse cm x nk wt lh.. mood excited dh merundum dgn sbaik ny.. dh lh dgn group ak yg sorg tu mcm nk x nk jer krjasama ngn ak.. sume nk wt sndri tnpa bncg.. ap ni?? ko fkir ko sorg jer ke nk mrkah.. ble ak tye ko wt bodoh jer.. hey fkir ak ni hiasan jer ke dlm group ko.. klu ko dh bgs sgt ko ckp je lh teacher ko x nk ad group2 ni.. ko nk wt sndri.. stupida.. damn it.. benci ak.. hamik ko.. ak skg dh stress thap kuasa 40.. dh x sggup ak nk than lg.. x sbr ak nk abs kn assgmnt ni.. pastu ak blh wt kjer yg lect len bg dgn aman.. hu~



ni lah akibt ny klu ak dh stress.. blh mati tgh jln tau


P/S: plis lah bg krjasama.. ni kjer group lh.. bkn krja prsendirian ok..

2 comments:

  1. huhu..
    tp teacher ko x trlalu sgt desak korg..
    ak ni hbs2 an kne kutuk tau

    ReplyDelete