Tuesday, February 1, 2011

saya harap awak selamat

semalam baru jer balik rumah. puan ibu yang ambik balik. then tengah ondwy nak balik tu tetbe puan ibu buka citer psal sepupu aku kat MESIR. oh ak rse cm nk tumpah air mata jer time tu.. yelah puan ibu kata, sepupu aku telefon mak dia kat sini nangis2 sebab kat tmpat die tinggal kat mesir tuh bekalan elektrik dah x de.. pastu yg pling tragis bekalan makanan pun dh x de :( kecian sepupu saya.. kecian juge pada mak die.. mesti mak die sgt rungsing dan sedih.. saya pohon agar mereka dapat kembali ke sini dgn selamat. tolong lah percepatkan proses membawa mereka pulang :((


P/S: harap sepupu saya terus tabah

No comments:

Post a Comment