Wednesday, April 20, 2011

selesai sudah~


salam kepada warga blog, reader2 sklian..


yeha hari ini 20/4/2011 dimaklumkan bahwasanya saya ADIBAH BINTI JUMALI telah berjaya mengharungi segala jerih perih pahit payau suka duka halangan rintangan dan sebagainya di matrik. tak sangka seih aku berjaya gak abiskan half life kat matrik tu.. hebat kan (muka penuh bangga) hehee.. goodbye KOLEJ MATRIKULASI SELANGOR. dengan brakhirnya paper bisnes tadi ak dh rasa nak lonjat2 gembira tau2.. hoho. tapi tadi sebelum balik adlah mula drama2 jiwang2.. yelah 10 bulan ngan kawan2 1 kelas, 1 bilik terasa agak tacing r nak pisah.. sumpah sedih.. tapi apa nak wat setiap pertmuan pasti ada perpisahan.. so saynara korg.. apa2 pon thankz for everything.. will gonna miss u..





P/S: mencari peluang pekerjaan sekarang!! tapi nak enjoy dulu!!

No comments:

Post a Comment