Tuesday, April 26, 2011

mari saksikan


salam korg.. tadi aku baru jer tgk wayang citer penunggu istana. sumpah ak cakap seram. actually mula2 citer gelak2 lah gak sbb bese jer x seram sgt.. tapi after dah nak penghujung gler punya seram bler salah sorg dari pelajar tu dah kne rasuk.. dan yang pling seram ny bler ad 2 org pelajar kne bunuh. korg msti tgk cara diorg kne bunuh.. seram beb.. tapi ak de bca 1 blog ni kate semua pljr tu mati dan 1 hilang.. tapi yang ak tgk tdi just 2 org jer mati.. confius di situ.. tapi lasti cter tu btl ker dorg terbunuh? btl ker ad yg hilang? cmner perasaan family dorg erk bler tgk filem tu?



P/S: saya suka citer seram



2 comments:

  1. best kah? jangan macam cite paranormal activity dah lah , slow gila jalan cerita nya.. nak dekat habis baru seram.. kalau cerita ni best aku nak tengok lah.. -.-

    ReplyDelete
  2. ha'a lbih kurg jer..
    mula2 biasa2 jer..
    nothing happend..
    blh gelak2 ag..
    tpi siyes bdk2 tu agk kuang ajr r gk..
    dorg mulot celopar

    ReplyDelete