Wednesday, May 18, 2011

HADIAH UNTUK ANDA

"KEJAYAAN ITU DATANG NYA DARI USAHA YANG GIGIH"

 'hello assalammualaikum, ha ye npe? ha ap result? oh aku tak cek ag lah. apsal? ha x tau cm ne nak cek. alh boleh by on9 or sms. cm ni cm tu. bla bla bla' nampak tu. tu sume separuh daripada perbualan aku dengan kawan2 aku. tu baru yang call. ada gak yg sms. banyak lah.. takkan nak tulis sume kat sini.. betul tak?

sebenarnya semalam result aku keluar. ha ap ag hati un dup dap dup dap lah.. tapi aku blh lak wat tak tau.. orang len sibuk cari cm ne nak cek result. aku rilek jer. siap boleh g melepak2 ag. g tolong2 kat rumah kawan aku dulu (padahal nak lari dari kenyataan) patu bangun tido pagi semalam boleh ag fikir "eh betul ker hari ni result kuar?bukan hari tu baru exam ker? eh cepatnya dorang semak? eh! eh! itu ini." hahaha pening2. 

petang tu baru r terhegeh2 nak cek result. tapi tak leh bukak lah ap lah. ap ag makin kuat lah hati berkata2 "ha result tak kuar lagi ni" hahaha. last2 kawan aku mesej. 'oit diba dah tau ke cmne nak cek result' pastu bangga jer aku cakap 'blum r. result tak kuar ag kot. haha' kawan aku un ap ag. 'wei banyak r ko x kuar ag. dah kuar lah' aku un ap ag terkejut sampai pengsan  hehe. so aplagi suruh ler kawan aku tolong cek kan. pemalas bukan aku ni. haha. n then ni lah result yang aku dapat.. sila lihat di bawah.

     


sila klik utk tumbesaran


mari kita lihat perasaan saya time tu:

  1. hoi betul ke result aku ni? hey2 tolong sedarkan aku. (terkejut beruk)
  2. alamak ok ker result cm ni? cm ne ni? cmne? (risau)
  3. yeha2 boleh lah tido dengan lena. yuhu. (happy)
  4. hebat gak aku ni. boleh r letak kat blog cmni. (bangga riak)
  5. macam nak pengsan dah ni. (penat dh bangga) hahha
konklusinya, MATRIKULASI itu MUDAH. insyaallah


P/S: aku rasa nak g tengok NUR KASIH. korang nak join?

8 comments:

  1. tahniahhhhh .. result aku bawah dari kau lah .. sebab sem 1 aku sangat terok T.T tahniah tahniah ~~~ :D

    ReplyDelete
  2. hehehe..
    tima kasih.
    tahniah gk utk ko

    ReplyDelete
  3. wow wow. hebat ar kau! congrats! :)

    ReplyDelete
  4. tima kasih..
    ko un hebt kn kn kn..

    ReplyDelete