Sunday, May 22, 2011

Tolong Nasihatkan Saya.

NASIHAT ITU PENTING


mari hari ni kita saling berkongsi senyuman.. :)) hoho. ok tadi aku baru jer selesai buat permohonan fasa 2 upu. tapi ada sikit aku dah poning2. yelah sebenarnya niat hati ada nak apply kat UMS. dekat SABAH ok. ulang kembali SABAH. acctually aku memang teringin nak belajar jauh2. bukan apa selama ni asik dapat dekat2 jer. nak juge merasa belajar jaoh2. yelah kan rasanya nak belajar dekat luar negara tak mungkin kot. kalau ada pon mungkin tipis jer peluang tu. tapi kan kan kan parents aku cam tak kasi aku belajar jaoh2. macam mana erk? lagi pon aku takut tak dapat Universiti dekat2 sini sebab result pon tak berapa nak bagus. jadi aku amat memerlukan pandangan anda semua. ADAKAH AKU PATUT AKU APPLY UMS??



PILIHANPROGRAM PENGAJIAN
Pilihan 1: UiTM - EE02 PERAKAUNAN
Pilihan 2: UUM - UE02 SARJANA MUDA PERAKAUNAN DENGAN KEPUJIAN
Pilihan 3: UM - ME02 SARJANA MUDA PERAKAUNAN
Pilihan 4: UPM - PE02 BACELOR PERAKAUNAN
Pilihan 5: USIM - QE02 PERAKAUNAN
Pilihan 6: UTM - TE02 PERAKAUNAN
Pilihan 7: UMT - GE02 SARJANA MUDA PERAKAUNAN
Pilihan 8: UniSZA - DE02 PERAKAUNAN

ni senarai permohonan upu aku





P/S: mari bantu saya. jangan malu2 berikan pendapat anda



5 comments:

  1. wah .. oke lah tu , just yang ada kepujian tu lagi better lah .. ( :

    ReplyDelete
  2. it's up to u...ok je..jnji blaja..

    ReplyDelete
  3. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete